Украинската дипломация има ясна задача: да достигне до всички региони на

...
Украинската дипломация има ясна задача: да достигне до всички региони на
Коментари Харесай

Зеленски: Украинската дипломация да достигне целия свят

Украинската дипломация има ясна задача: да доближи до всички райони на света, където нашата позиция към момента не е задоволително показана. Това съобщи президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога в последното си послание, представено от " Укринформ "

" За Украйна е извънредно значимо да има смислени връзки с целия район на Югоизточна Азия и с всяка страна от този район. Ние ще продължим съответното придвижване. Като цяло украинската дипломация има ясна задача: да доближи до всички райони на свят, където нашата позиция към момента не е задоволително показана, с цел да създадем Украйна и украинските ползи ясни за всички страни и нации, с които към момента нямаме постоянни връзки ", сподели той. 

Президентът посочи, че има поради страните от Азия, Африка и Латинска Америка.

Според него, дипломатическата интензивност на Украйна в момента е доста висока и съвсем всеки ден се подписват нови споразумения за помощ на страната ни.

" Основното е всяко реализирано съглашение допустимо най-скоро да се трансформира в съответни доставки за нашата защита, в съответно взаимоотношение сред страните, в подписани документи ", добави президентът.

На 13 февруари за първи път в историята на двустранните връзки президентът Зеленски организира телефонен диалог с президента на Филипините Бонгбонг Маркос.

Двамата разискаха по-нататъшното задълбочаване на съдействието на интернационалните платформи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР